ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі поліцейський застрелив футбольного фаната: почалися масові сутички

|

У заворушеннях у польському місті Кнуруві взяли участь приблизно 200 фанатів, після того, як поліцейський застрелив футбольного вболівальника під час матчу між місцевими командами. Інцидент стався на поєдинку “Конкордія”— “Рух”, пише Європейська правда з посиланням на Iknurow.

В середині першого тайму частина фанатів вибіг на поле, а шанувальники команди господарів атакували приїжджих уболівальників.  Диктор стадіону закликав їх заспокоїтися, але в ситуацію довелося втрутитися представникам поліції. Один з них зробив кілька пострілів — гумова куля, влучивши в шию фанату, порушила кровообіг в артеріях в області гортані.

Потерпілому була надана перша допомога на стадіоні. 27-річний уболівальник також був доставлений в лікарню, проте його життя врятувати не вдалося.

Псля смерті фаната кілька сотень людей зібралися перед лікарнею і поліцейською ділянкою в Кнуруве, де почалися сутички з поліцією. У декого з присутніх були при собі “коктейлі Молотова”. У ході зіткнень постраждали декілька поліцейських.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *