ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація на Донбасі стабільно не спокійна (мапа)

|

Терористи на Донбасі продовжують порушувати Мінські домовленості, 5 разів обстріляли позиції сил АТО зі 122-мм гармат, та 12 разів – зі 120-мм мінометів. Українські військовослужбовці успішно тримають лінію оборони, і оперативно реагують на всі виклики і провокації ворога. Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник, інформує кореспондент Львівського порталу.

02-05 1

На Маріупольському напрямку єдиною точкою зіткнення сил АТО з противником є с. Широкине. Вчора найбільшу активність бойовики проявляли в другій половині дня, і наші військовослужбовці були змушені відкрити вогонь у відповідь.

На Донецькому напрямку бойовики здійснили серію масштабних провокацій на північно-західних околицях м. Донецьк – від Кам’янки до Красногорівки. Водночас поблизу Горлівки ситуація стабілізувалася – противник вів «турбуючий» вогонь по наших позиціях лише поблизу Майорська.

02-05

На Луганському напрямку бойовики вчора підвищили інтенсивність обстрілів позицій сил АТО: перестрілки відбулися в районі м. Щастя та смт. Станиця Луганська, а також поблизу Бахмутської траси.

Зі інформацією Державної прикордонної служби, за минулу добу в зоні АТО було зафіксовано 3 прольоти ворожих БПЛА.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 8 – було поранено.

Інфорграфіка: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *