ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ДАІ організували «електронну чергу»

|

У Львові запрацювала «електронна черга» для відвідувачів Центру надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За словами головного ДАІшника області Олександра Хутняка, «електронна черга» у львівському центрі ДАІ діє близько місяця, тож чимало відвідувачів уже встигли оцінити переваги таких змін.

«У Львові реєстраційно-екзаменаційний підрозділ працює за принципом «єдиного вікна», тому щодня сюди звертається багато людей. Аби відвідувачам не доводилося витрачати зайвий час і вистоювати у чергах, ми вирішили дещо змінити процес прийому громадян та запровадити електронну реєстрацію», – розповів він.

Відтак тепер кожен, хто звертається до львівського Центру ДАІ, спершу реєструється в «електронну чергу». А вже за кілька хвилин на спеціальному табло з’являється інформація, до якого саме «віконечка» слід звернутися, аби отримати відповідну послугу.

У Державтоінспекції розповідають, що вже найближчим часом для відвідувачів львівського Центру ДАІ планують запровадити й он-лайн реєстрацію на офіційному сайті обласного управління Державтоінспекції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *