ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний Контроль» збирає львів’ян на толоку в парку ім. Чорновола

|

У Шевченківському районі Львова почали працювати  координатори «Народного Контролю». Активісти намагаються відновити і зберегти парк імені Чорновола, позаяк сьогодні ця зелена зона більше нагадує покинуту владою пустку.

«Я готовий боротися за цей парк з автоматом в руках, тут такі будинки повибудовували, а де людям відпочивати? Сквер треба відновити, почистити, облагородити. Негідники зрізали 100-літні дуби, їм треба голову відірвати за такі речі», – обурюється місцевий житель Роман.

Активісти «Народного Контролю» взялися збирати підписи за впорядкування скверу. Опісля їх передадуть меру міста Львова Андрію Садовому, щоб звернути увагу влади на закинути зелені зони міста.

«Біля парку імені Чорновола проживає дуже багато людей, але відпочинкової зони нема ніякої. Ми будемо добиватися, щоби там зробили доріжки, освітлення, аби мешканцям було куди вийти з сім’єю погуляти. А на сьогоднішній день – це є пристанище для безхатченків та алкоголіків», – вважає координатор «Народного Контролю» Сергій Лук’яненко.

«Ми не покладаємося виключно на місто. Вже запланували толоку. Хочемо вийти в парк і з мешканцями прилеглих будинків позбирати сміття, зробити все, що є в наших силах для його впорядкування. Парк, що носить таке горде ім’я, не може бути залишеним напризволяще» – розповідає координатор «Народного Контролю» Олена Халілова.

«Народний Контроль» закликає усіх небайдужих прийти 2 травня об 11 годині на толоку у парку імені Чорновола.  Зустріч біля входу у сквер поблизу зупинки по вулиці Торф’яній.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *