ОСТАННІ НОВИНИ

Де сьогодні у Львові з’явиться гаряча вода  

|

dush - flickrСьогодні комунальне теплопостачальне підприємство «Львівтеплоенерго» відновить подачу гарячої води у помешкання львів’ян. Щоправда, частині споживачів доведеться ще деякий час пожити без цього блага цивілізації.

Як пояснили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради, процес відновлення подачі гарячої води відбуватиметься поступово. Наразі поетапне підключення споживачів стартувало у Шевченківському районі. У Личаківському районі заплановано відновити подачу гарячої води споживачам від котелень на вулиці Китайській,12а та Таджицькій,4а. У Галицькому районі подачу гарячої води буде відновлено від котельні по вулиці Тарнавського,114а. У Сихівському районі зараз тривають роботи з підготовки до пуску і заповнення мереж для відновлення подачі гарячої води. Щодо Франківського району та мікрорайону «Новий Львів», тут відновлення подачі гарячої води розпочнеться аж після 8 травня. У Франківському районі буде відновлено подачу гарячої води лише від котелень на вулиці Коновальця, 99,103.

Нагадаємо, гарячого водопостачання львів’ян позбавили ще 15 квітня через проведення гідравлічних випробувань теплових мереж.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *