ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко вже почала їсти - адвокат

|

Адвокат української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко розповів про те, що його підопічна почала їсти, а також про умови її утримання в лікарні. Про це пише Еспресо.TV із посиланням на Facebook Іллі Новікова.

“Надія передає всім привіт. Єлизаветі Глинці вона пообіцяла, що у цивільній лікарні почне їсти – вчора і сьогодні вона приймала їжу, при мені лікарі принесли їй суміш у пляшці. Вона планує брати участь в суді 6 травня, далі поки не загадує”, – розповів адвокат.

“Надія Савченко у спецблоці 20-ї міськлікарні Москви, вікна з гратами на 4 поверсі. Її умови там гірше, ніж в СІЗО. Повітря і світла мало, прогулянки і побачення з рідними зовсім не передбачені, матрац просякнутий запахом лежачих хворих. У спецблок цивільної лікарні часто привозять вмираючих, хто вже не може ходити. Надія поки може. За обліками ФСВП вона проходить як схильна до втечі, насильства і суїциду. У перший день охоронці боялись, у душ і туалет її виводили в наручниках. Сьогодні перестали”, – додав Новіков.

Він також повідомив, що для конспірації вони з Надією розмовляли українською мовою.

Фото: lenta.ru