ОСТАННІ НОВИНИ

Найвідоміший у світі клоун завітав на відкриття львівського дитмайданчику

|

У Львові на вулицях Сахарова – Богуна відновили дитячий майданчик. Окрім приладдя для дітей, тут встановили місця для сидіння, виклали доріжки з бруківки та освітили територію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На відкриття майданчика до Львова завітав Рональд Макдональд, всесвітньовідомий символ МакДональдзу. Разом із дітьми він грався на вже відновленому дитячому майданчику.

«Наша мета – об’єднувати міську владу, бізнес, громадські організації та мешканців міста задля досягнення спільної цілі – зробити Львів комфортнішим. Сьогодні також важлива турбота про тих, хто потребує. Тому на відкритті дитячого майданчика Рональд бавиться і з дітками, які потребують додаткової опіки та уваги, зокрема – діти учасників АТО й діти, позбавлені батьківського піклування», – зазначив Андрій Шевців, радник міського голови

Як заявив голова Франківської райадміністрації Руслан Кандибор, до кінця року в районі планують відновити ще 6 таких майданчиків.

«Ми дбаємо про свої дитячі майданчики. Немає таких, які були б у занедбаному стані. Якщо ж вони й з’являються, нас одразу інформують мешканці, і ми, силами ЛКП, намагаємось вирішити проблему. Цьогоріч заплановано відновити ще 6 майданчиків – цим займається управління молоді, сім’ї та спорту міськради. Для нашої райадміністрації також передбачено 50 тис грн на ремонт майданчиків. Тож, використовуючи частину цих коштів, ми облаштували заново той ігровий майданчик, який був тут із 70-х років», – розповів Руслан Кандибор.