ОСТАННІ НОВИНИ

Парубій підтвердив інформацію про загрозу його викрадення спецслужбами РФ

|

Перший віце-спікер Верховної Ради підтвердив повідомлення про те, що існує загроза його викрадення й вивезення на територію Росії. Про це він сказав у четвер журналістам, пише Українська правда

«Я одержав усі засоби безпеки… Це державна охорона, оскільки я відношуся до 4 осіб держави, яким передбачена державна охорона. Раніше я відмовлявся від неї, але із учорашнього дня я тимчасово відкликав свою заяву й дав добро на забезпечення моєї охорони», – сказав Парубій.

Він пояснив, що йому в середу стало відомо з різних джерел українських спецслужб, що його збираються викрасти.

 За словами Парубія, подібна інформація надходила до нього й раніше, однак він не звертав на це уваги.

«Я, як правило, не робив на них великого наголосу, тому що мова йшла про ліквідацію, і я розумів, що проти професійного кілера або снайпера нічого не зробиш, і жодна охорона не допоможе», – сказав перший віце-спікер.

Водночас він підкреслив: «У цьому випадку інформація стосується не ліквідації, а власне викрадення й перевезення в Росію для проведення публічного показового процесу, який би мав відношення до подій 2 травня в Одесі й до 9 травня».

Парубій також повідомив, що інформація про підготовку викрадення і його вивезення в Росію стосується й керівника парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони Сергія Пашинського.