ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові подорожчали атракціони

|

На вихідних у Парку культури імені Богдана Хмельницького у Львові розпочався сезон атракціонів. Каруселі пройшли щорічне діагностичне експертне обстеження та отримали дозвіл на експлуатацію. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Запустили 12 каруселей, не відкрився цьогоріч лише «Вихор», який закрито на ремонт», – розповіла адміністратор Парку Христина Пархуць.

За її словами, у зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію та зростанням вартості обслуговування атракціонів, вартість квитків цього року зросла. Дитячі тепер коштують від 6 до 8 гривень у будні та суботу і 10 гривень у святкові дні та неділю, дорослі – від 10 до 15 гривень у будні та 20 гривень у святкові дні. «Автодром» коштує 20 гривень у будні та в суботу і 25 гривень у святкові та неділю.

Також цього року художники трохи підфарбували старенькі атракціони. Оновлений зовнішній вигляд отримали «Сонечко», «Грибок», «Вальс», «Веселі гірки» та скульптури лева і черепахи при вході у атракціонне містечко.

Фото: www.lvivpost.net