ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині арештували підозрюваних у жорстокому вбивстві міліціонера

|

Прокуратура Львівської області взяла на особливий контроль хід досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох осіб, які підозрюються у вбивстві працівника Радехівського райвідділу міліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, 18 квітня цього року у селищі Лопатин жорстко убили капітана міліції Андрія Уманського, який намагався розборонити бійку між місцевими жителями. На момент убивства правоохоронець виконував свій службовий обов’язок.

У вбивстві підозрюються 53-річний та 26-ріний чоловіки. Дії цих злочинців кваліфіковано за п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).

Обом підозрюваним 20 квітня Радехівським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У прокуратурі зазначають, що за вчинення даного злочину останнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.