ОСТАННІ НОВИНИ

Учасників АТО закликають поспішати вставати на квартирну чергу

|

Сьогодні у Львові 381 родина учасників АТО перебуває у черзі на безкоштовне отримання житла. Водночас на розгляді перебувають ще 195 звернень і кількість охочих постійно зростає. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомила заступниця начальника відділу зарахування на облік, обліку і закріплення житла та відселення ЛМР Лідія Танчак, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Л. Танчак, на сьогодні із приводу зарахування на квартирний облік та визнання їх такими, що потребують покращення житлових умов звернулося 362 учасники АТО.

Також претендують на позачергове отримання житла 19 сімей загиблих учасників АТО

«Сьогодні громадська комісія житлових питань при виконкомі ЛМР затвердила ще 195 звернень. Це означає, що найближчими днями цих осіб буде включено до списку на квартирний облік. Відтак це близько 600 сімей, які претендуватимуть на забезпечення житлом», – повідомила вона.

 

Окрім того, чиновниця запевняє, що квартири роздаватимуть згідно номерної черги, яку формують по часу зарахування документів на квартирний облік.

Як відомо, у Львові понад 1100 учасників АТО стоять у черзі на земельну ділянку. Також часникам АТО виділили землю для будівництва 400 квартирного будинку у Львові.

Раніше Львівський портал уже повідомляв: Як отримати земельну ділянку учасникам АТО

Фото: Львівський портал