ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков і Згуладзе розповіли, яка реформа очікує на львівських ДАІвців

|

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і його перший заступник Ека Згуладзе сьогодні у Львові презентували реформу нової патрульної поліції. Презентація підрозділу відбувалася у Львівському палаці мистецтв, туди ж запрошують усіх охочих, які хочуть служити в новій структурі, приходити і заповнювати анкети. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, перехідний період у роботі відомства ДАІ Львівщини триватиме близько пів року. У цей час в місті працюватимуть і поліція і міліція. 

«Працівники Державтоінспекції, які зараз працюють у підрозділі матимуть можливість    працювати у новій службі за умови, якщо пройдуть процедуру відбору на загальних умовах», – розповів Аваков.

Як додала перший заступник Міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, львівським ДАІвцям не треба боятися реформи, а сміливо подавати свої кандидатури, як це роблять звичайні львів’яни.

«Цією реформою ми не караємо ДАІ, вона не проти ППС і міліції, навпаки, ми з вами пробуємо збудувати систему, яка зробить нас правоохоронців сильнішими. Я хочу, щоб ви, теперішні працівники ДАІ, сприймали цю реформу, як виклик, бо нову патрульну поліцію ми повинні будувати разом», -додала Ека Згуладзе.

Нагадаємо, що від сьогодні розпочався набір кандидатів на навчання до новостворюваних підрозділів патрульної служби міст Львова та Одеси. Конкурсний набір триватиме до 13 травня 2015 року. Всі бажаючі можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС.

В перший день реєстрації у Львові 25 кандидатів подали анкети особисто ще 350 претендентів заповнили їх в режимі онлайн.

Фото: Львівський портал