ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош розповів, що робитимуть бійці «Правого сектору»

|

Бійці «Правого сектору», які днями залишили Піски тепер готуються до ведення активних бойових дій як оборонного, так і наступального характеру по всій лінії зіткнення з російсько-терористичними військами та на окупованій ними території.

Про це повідомив провідник Військово-політичного руху “Правий сектор” Дмитро Ярош – пише «Преса України».

Селище Піски стало символом спротиву, міцності та перемоги української зброї. Проте бійці отримали команду залишити селище, яку успішно виконали.

«Ми воювали і будемо воювати на різних ділянках фронту, але це місце назавжди лишиться в нашій пам`яті, бо тут кожен метр политий кров`ю бійців “Правого сектора” та наших побратимів із інших підрозділів українського війська», – зазначає лідер ДУК ПС.

Дмитро Ярош розповів, які завдання тепер стоять перед захисниками Пісків.

«Російсько-українська війна, на жаль, ще далеко не закінчується. І нашим бійцям роботи на ній вистачить. Тому, зараз перед нами стоїть декілька найважливіших завдань:

1. Відпочити і набратися сил, переформувати підрозділи згідно наказів командування ДУК ПС.

2. Прийняти молоде поповнення і провести бойове злагодження підрозділів.

3. Приготуватися до ведення активних бойових дій як оборонного, так і наступального характеру по всій лінії зіткнення з російсько-терористичними військами та на окупованій ними території.

На сьогодні, всім частинам ДУК ПС, а саме: 5-му, 7-му, 9-му Окремим батальйонам, 8-ій Окремій роті, Окремій тактичній групі, Медичній службі ДУК ПС “Госпітальєри”, Контрозвідці Корпусу, Навчальним центрам, Запасним батальйонам, що знаходяться у тилу та в прифронтовій зоні, бути готовими у будь-який час виконати накази командування Добровольчого Українського Корпусу, які будуть стосуватися продовження нашого славного бойового шляху», – наказав керівник ПС.