ОСТАННІ НОВИНИ

Як зоозахисники пікетували Дубневича, який хизується вбитими тваринами (фото, відео)

|

Сьогодні, 17 квітня, у Львові відбувся пікет біля садиби народного депутата України від Блоку Петра Порошенка та мисливця Богдана Дубневича. Організаторами акції протесту виступили активісти ГО «Екозахист», інформує кореспондент Львівського порталу

Активісти-зоозахисники, побачивши фото вбитих народним депутатом тварин, обурилися жорстокості, яку Б.Дубневич демонструє, не приховуючи свого захоплення та отриманої насолоди. Полювання велося як на території України, так і за її межами.

 

Відтак Богдану Дубневичу зібрали іграшкові копії впольованих ним тварин зі всього світу. За словами зоозахистиці М.Жук, її однодумці підготували  «подарунок депутату-вбивці», за впольованих ним баранів, зебр, зубрів, ведмедів та інших звірів.

«Основними нашими вимогами були два пункти: оскільки тварин уже не повернути, нехай Дубневич надасть фінансову допомогу заповіднику «Синевир», в якому зараз перебувають врятовані бурі ведмеді. Там потрібно встановити камери спостереження. А якщо ж ні, то нехай відправляється в зону АТО і показує свої стрілецькі здібності на сепаратистах.

Ми прийшли до маєтку депутата з плакатами і з м’якими іграшками, які символізували тварин, яких вбили Дубневичі. Це все ми приклеїли на ворота, очікуючи, що до нас вийде господар. Але виявилось, що нікого нема вдома, а охорона «не має з ним зв’язку». Але ми все-таки додзвонились до пана Дубневича. Він повідомив нам, що зараз перебуває в Києві, і відмовився коментувати свої дії.

Через деякий час ми набрали номер його сина, Павла Дубневича. Він назвав полювання на тварин «хорошим людським хобі». На нашу думку, це людська дикість, а не хобі.

Подальшими нашими діями буде написання заяви про те, що Богдан Дубневич вбивав бурих ведмедів, які занесені до Червоної книги України», – розповіли представники ГО «Екозахист».

 

Також активісти запропонували проявити Дубневичу свої снайперські навики у зоні АТО.

 

Б.Дубневич не вийшов до пікетувальників. З ним вдалось поспілкуватись лише телефоном.

 

Як відомо, днями у ЗМІ випливли шокуючі знімки впольованих трофеїв із сафарі Богдана Дубневича. Фото були викладені на сторінках соцмереж.

Відео: Варіанти Львів

Фото: ГО “ЕкоЗахист”