ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на металобрухт здають рейки

|

Ясинецький кар’єр не внесли цього року до програми львівських демонстраційних поїздок «малозавантаженими та відмираючими» курсами. Причина цього – недостача колії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

19-20 квітня ЛГО «Форум Карпатський трамвай» проведе акцію презентаційних поїздок ст. Підзамче – парком «Знесіння» – ст. Личаків – ЗАТ «Ензим» тощо для рекреаційно-туристичних та освітніх цілей.  

Як розповів заступник директора парку «Знесіння» Олесь Завадович, початково у програмі був також Ясинецький кар’єр, який довелось, однак, виключити, адже нещодавно працівники Львівської дистанції виявили тут масову крадіжку елементів колії – тільки за останній тиждень 80 накладок рейок Р65. За його словами, такі крадіжки стали справжнім стихійним лихом на всій Львівській залізниці.

«Вважаю, що пора на законодавчому рівні врегулювати питання приймальних пунктів металобрухту, які порушують закон, приймаючи крадений метал від мародерів», – зазначив Олесь Завадович.