ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові для учасників АТО та їх родин створили групи взаємопідтримки

|

У Львові створили групи взаємопідтримки, з метою забезпечення якісного дозвілля, психологічного розвантаження, пошуку шляхів подолання депресії та агресії, організація тематичних зустрічей для воїнів, які повернулися із зони АТО, їх дружин та дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Грипи створені у рамках проекту «Завжди поруч з вами!», який реалізовують Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами, ГО, БФ, священнослужителями, підприємцями, працівниками гуманітарної сфери Львова.  

«Створення груп взаємопідтримки є пілотним проектом для Львова. Вперше така кількість небайдужих людей та організацій об’єднують зусилля задля надання моральної допомоги воїнам та членам їх сімей. Метою проведення даних груп є допомога кожного учасника групи самому собі, перебуваючи в колі людей з аналогічними проблемами та обставинами життя, завдяки обміну думками чи новою корисною інформацією, емоційній взаємопідтримці, формуванню  аналізу нових поведінкових навичок і вмінь», – розповіла в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Групи взаємопідтримки за проектом «Завжди поруч з вами!» – своєрідний клуб за участю незначної кількості осіб (6-20), який самостійно визначає напрям своєї діяльності, передбачає активну участь та можливість висловитись кожному учаснику, конфіденційність спілкування, залучення до роботи кваліфікованих спеціалістів.

Групи взаємопідтримки діють у кожному районі міста Львова.

Стати учасником групи взаємопідтримки зможе кожен охочий учасник АТО або ж члени його сім’ї, сконтактувавшись із організаторами щоденно з 09.00 до 18.00 години за телефонами:

Відділ соціальної роботи Галицького району ЛМЦСССДМ

Львів, вул. Ліста, 1, кабінет 56

Телефон: 254-60-62

Відділ соціальної роботи Залізничного району ЛМЦСССДМ

Львів, вул. Виговського, 34, кабінет 421

Телефон: 295-72-93

Відділ соціальної роботи Личаківського району ЛМЦСССДМ 

Львів, вул. Левицького, 67, кабінет 416-417

Телефон: 254-62-62/61

Відділ соціальної роботи Сихівського району ЛМЦСССДМ 

Львів, прлспект Червоної Калини, 66, кабінет 213

Телефон: 254-64-56

Відділ соціальної роботи Франківського району ЛМЦСССДМ 

Львів, вул. Чупринки, 85, кабінет 422-426

Телефон: 235-22-26

Відділ соціальної роботи Шевченківського району ЛМЦСССДМ 

Львів, вул. Липинського, 11, кабінет 418

Телефон: 252-98-06