ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиці Промислову і Б.Хмельницького ремонтуватимуть ціле літо

|

Вулиці Промислову і Б.Хмельницького, які у Львові закрили на реконструкцію в рамках співпраці з ЄБРР, ремонтуватимуть щонайменше до кінця літа. Про це сьогодні, 15 квітня, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Вулицю Промислову на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Б.Хмельницького закрили для проїзду ще місяць тому. Зараз там проводять роботи із заміни інженерних мереж та влаштування дорожньої основи.

А 9 квітня на ремонт закрили і вулицю Б.Хмельницького – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Остряниці. Далі ремонтники просуватимуться від вулиці Остряниці і до вулиці Гайдамацької, а згодом – і по самій Гайдамацькій.

Протяжність всіх відремонтованих доріг у цьому районі має скласти близько 1,5 км. Вартість усіх робіт оцінюють у 6,5 млн євро.

Роботи виконує компанія «Онур». Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Тут обіцяють виконати увесь комплекс робіт: замінити інженерні мережі, трамвайні колії, дорожнє покриття, тротуари, зовнішнє освітлення. Щоправда, усе це займе чимало часу.

 За словами львівського мера, основні роботи триватимуть до кінця літа.

«Плануємо до кінця літа весь об’єм основних робіт завершити. Чим ближче до літа, тим робіт у Львові буде проводитись все більше. Тобто, основна фаза робіт передбачається на червень, липень та серпень, коли в дітей та в студентів канікули, коли транспорту в місті менше. Все йде чітко за планом, проблем жодних немає»,- сказав А.Садовий.

Фото: Олександр Мазуренко