ОСТАННІ НОВИНИ

Умови конкурсу на будівництво автобану «Львів-Краковець» стануть відомі завтра

|

Завтра, 15 квітня, на нараді в Службі автомобільних доріг України будуть затвердженні умови конкурсу на будівництво концесійної дороги «Львів-Краковець». Про це сьогодні під час звіту своє роботи на посаді голови Львівської обласної держадміністрації повідомив Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

«Варто зауважити, що за три місяці нам вдалося підняти і реанімувати ті проекти, про які говорилися довгий час, зокрема про концесійну дорогу Львів-Краковець. Вже є відповідне рішення уряду. Завтра представник Львівської ОДА візьме участь у нараді в Службі автомобільних доріг України, де будуть визначені концесійні умови. Вже після того, стартує сам процес», – сказав Олег Синютка. 

Він також додав, що облавтодор уже готовий приступити до ремонту траси Львів-Луцьк, яка вважається найгіршою в області. Окрім того, у другій половині квітня – на початку травня будуть оголошені тендери щодо ремонту інших доріг в області, після чого будуть розпочаті самі роботи.

Нагадаємо, конкурс на будівництво концесійної дороги «Львів – Краківець» буде оголошено цього місяця. Першу платну дорогу вдасться збудувати за 4-5 років. Її експлуатація триватиме близько 45 років. Таким чином загальний строк концесії становитиме період у 50 років.