ОСТАННІ НОВИНИ

Державіаслужба кличе вісім «лоукостів» літати до Львова

|

На підтримку експерименту «відкрите небо», що проводиться в аеропорті міста Львова, Державна авіаційна служба України звернулася до бюджетних авіаперевізників з пропозицією розпочати польоти до аеропорту «Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

За даними відомства, направлено листи до таких авіакомпаній як Ryanair ltd, EasyJet, WizzAir Hungary, Vueling Airlines, Meridiana Fly S.p.a., Air Berlin, Germanwings, Norwegian Air Shuttle.

Державіаслужба також звернулась до української діаспори в Європі, оскільки левова частка її представників – це вихідці саме з Західної України, які зацікавлені у прямому авіасполученні зі Львовом.

«Просимо діаспору підтримати ініціативу української авіаційної влади та зі свого боку продемонструвати європейським авіакомпаніям, що львівський напрям – затребуваний», – йдеться у зверненні.

Як відомо, раніше локуост WizzAir заявив, що 20 квітня авіакомпанія “Візз Ейр Україна” припинить свою діяльність – залишаться лише рейси, які виконує “Wizz Air Hungary”.

Фото: tvoemisto.tv