ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові штрафуватимуть за рекламу алкоголю на літніх терасах

|

За використання логотипів алкогольних напоїв на літніх майданчиках у Львові виписуватимуть штраф. Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, використання брендів алкогольних виробів на парасольках, кріслах чи столах, які встановлюють на літніх терасах заклади харчування, у Львові заборонено.

За дотриманням правил стежитимуть працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» спільно з представниками районних адміністрацій. Вони обіцяють вдаватися до перевірок функціонування літніх майданчиків систематично.

«За умови невиконання вимоги, порушник буде притягнений до адміністративної відповідальності із накладенням штрафних санкцій, у розмірі від 850 до 1700 грн. А районні адміністрації звертатимуться до суду і здійснюватимуть примусовий демонтаж брендованих елементів», – розповів  директор «Адміністративно-технічного управління» Тарас Вітик.

Нагадаємо, 17 травня 2013 року виконком Львівської міської ради вніс зміни

до рішення від 21 травня 2010 No569, якими «забороняється зовнішнє та внутрішнє брендування торгових точок (вітрин або вікон стаціонарних об’єктів торгівлі, малих архітектурних форм), що містить зображення алкогольних напоїв (у тому числі написи «алкоголь»), слабоалкогольних напоїв та пива, знаків для товарів і послуг, інших об’єктів інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої, слабоалкогольні напої та пиво».

 
Ілюстрація ua.comments.ua