ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді школяр потрапив до реанімації з алкогольним отруєнням

|

До Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергової медсестри Червоноградської міської лікарні про те, що до них доставлено 15-річного школяра з алкогольним отруєнням. Неповнолітнього госпіталізовано в реанімацію.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ встановили, що у той день одинадцять неповнолітніх, котрі разом навчаються у одному класі, вирішили піти на природу, щоб відпочити. Школярі купили продукти самі, а придбати алкогольні напої вони попросили перехожого чоловіка.

«Коли діти прийшли в ліс та почали вживати алкоголь, одному з хлопців стало зле і вони вирішили зателефонувати його батькам. Вони забрали сина та доставили його у лікарню. Погано було також і одній з дівчат, але вона за медичною допомогою не зверталась», – розповіла старший оперуповноважений Сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ майор міліції Ірина Панасюк.

Вирішується питання про притягнення усіх батьків неповнолітніх, які вживали алкогольні напої, до адміністративної відповідальності за ст.184(Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов`язків щодо виховання дітей) КУпАП. Крім того, працівники міліції проводять заходи з метою встановлення особи чоловіка, котрий придбав школярам спиртні напої щоб притягнути його до адміністративної відповідальності

Варто зазначити, що з початку року це вже третій зареєстрований випадок отруєння неповнолітнім спиртними напоями.