ОСТАННІ НОВИНИ

Куди звертатись львів’янам по субсидії

|

Житлові субсидії залишаються одним із найбільш затребуваних видів соціальної допомоги. Так, з початку року до відділів управління соціального захисту звернулось майже 5,5 тисяч львівських сімей, з яких понад 5 тисяч цю субсидію отримали. Загальна кількість сімей, що отримують субсидію, становить майже 18 тисяч. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

З травня місяця умови надання субсидій значно спрощені, а саме:

  • подача лише двох документів – заяви та декларації;
  • скорочена форма заяви та декларації (лише одна сторінка кожна);
  • термін дії субсидії – 12 місяців;
  • автоматичне подовження нарахування субсидій на наступний термін.

«При оформленні субсидії будуть зняті обмеження щодо майнового стану (окрім одноразової покупки понад 50 тисяч гривень), щодо наявності у складі домогосподарства осіб працездатного віку, які не працюють, не навчаються і не перебувають на обліку як безробітні, щодо здачі в найм житлового приміщення особами, які оформлюють субсидію.

Органам соцзахисту забороняється вимагати від заявників інші документи, крім заяви та декларації. Всі додаткові документи будуть отримані органами соціального захисту у порядку обміну від Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби та ін.», – пояснює в.о. начальника управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Записатись на прийом в «Єдину приймальню» по телефону чи в режимі он-лайн та отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

 

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

 

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)