ОСТАННІ НОВИНИ

Госпіталь у Винниках визначили базовим для лікування поранених бійців з АТО

|

Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи визначений, як базовий заклад охорони здоров’я для лікування та реабілітації учасників антитерористичної операції на Львівщині.

Про це інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

В госпіталі розгорнуто великий операційний блок, відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Надається повноцінна хірургічна допомога. У закладі працює добре підготовлений персонал реабілітологів та масажистів.

Окрім того, у медустанові є потужне фізіотерапевтичне відділення з бальнеологічним та фізіотерапевтичним лікуванням, яке проводиться в тренажерних залах та палатах госпіталю.

На сьогоднішній день у терапевтичних та неврологічних відділеннях медичного закладу надається повноцінна медична допомога, для цього підготовлено 60 ліжок для реабілітаційного лікування учасників АТО.

Водночас, в госпіталі спільно з департаментом соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації буде організовано роботу «Єдиного вікна учасника АТО», де пацієнти – учасники АТО, зможуть крім медичної допомоги отримати консультації та допомогу соціального характеру.