ОСТАННІ НОВИНИ

На ZIKу – новий генеральний продюсер

|

Із 1 квітня генеральним продюсером ZIKу призначено Данила Нікуленка, який раніше виконував обов’язки виконавчого директора телеканалу. Водночас Омелян Ощудляк, який обіймав посаду генерального продюсера ZIKу із листопада 2012 року, подякував колективу телеканалу за співпрацю та побажав успіху і розвитку. Про це інформує ZIK. 

«За два з половиною роки ми значно покращили свій технічний парк, розширили лінійку телевізійних розслідувань, реорганізували службу інформації, відкрили корпункти в усіх обласних центрах регіону, а також офіс та студію у Києві, навчилися самостійно робити телешоу, намагалися розвивати публіцистику та документалістику. Зараз телеканал працює над чотирма великими проектами у Львові та Києві, водночас продовжуючи виробництво соціально важливих для себе проектів на кшталт «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» чи «Гри у класику» із Сергієм Рахманіним. 

 

Навіть у складній економічній ситуації це дає мені надію на сталий розвиток медіахолдингу. Навколо ZIKу поступово формується телевізійний ринок цього регіону, зростає середовище професіоналів, і це те, заради чого ми працювали усі ці роки, це те, що вселяє оптимізм. Я вдячний усій команді, усім, хто разом зі мною повірив у проект західноукраїнського телеканалу і був щоденною опорою», – сказав Омелян Ощудляк. 

До початку роботи на ZIKу Данило Нікуленко був головним редактором «Аргумент-газети», а пізніше очолював Інформаційний центр ФК «Карпати» (Львів). Робота на телеканалі стане для Нікуленка першим великим досвідом у продюсуванні. За його словами, саме на ZIKу він планує втілити чимало ідей, а також працюватиме над розвитком уже відомих та популярних проектів телеканалу. Як і раніше, акцент робитимуть на журналістські розслідування, які вже стали яскравою візитівкою ZIKу.

Фото: ZIK