ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей запрошують на безкоштовні майстер-класи з писанкарства

|

У Львові дітей запрошують на безкоштовні майстер-класи напередодні Великодня. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу – початкова школа-освітній центр «Політехнік-Еколенд».

В продовження традиції проведення напередодні Пасхи відкритих майстер-класів зі створення писанок освітній центр запрошує до себе дітей і батьків із 1 по 8 квітня цього року.

В програмі майстер-класів заплановано створення: традиційних писанок, писанок акрилом, крапанок, Великодніх композицій, Пасхальний живопис та атрибутики до Великодня.

Творчі заняття проведуть викладачі школи «Політехнік-Еколенд», школи мистецтв «Еко-Арт» та спеціальні гості – митці і художники: Дзвінка Загайська, Галина Дудар та Ірина Кметь.

«Це традиція, ціле дійство, яке відображає найдавніші уявлення нашого народу. Саме тому так важливо зберігати та передавати її від покоління до покоління. Чудовою нагодою для мене є, власне, проведення майстер-класів. Це кожного разу нові враження», – каже писанкарка Дзвінка Загайська.

Програма заходу на сайті школи тут. Попередній запис на майстер-класи обов’язковий.  Детальніше дізнатись можна за телефонами 224-95-05 або  067-415-77-36.