ОСТАННІ НОВИНИ

На станції Рясне-2 викрали шість трансформаторів

|

За два дні цього тижня правоохоронці лінійного відділу на станції Львів зафіксували три факти несанкціонованого втручання у роботу залізничного транспорту на Львівській залізниці. У кожному з випадків незаконне втручання сторонніх осіб не вплинуло на безпеку руху поїздів, обійшлось без потерпілих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Так, по станції Рясне-2 невідомі особи пошкодили колійні коробки. Після чого викрали два трансформатори для живлення рейкових кіл. На наступний день, по цій же станції, зловмисники пошкодили колійні коробки інших секцій. З цих коробок викрадено чотири трансформатори.

У іншому випадку виявлено пошкодження повітряних ліній зв’язку. На перегоні «Шкло-Яворів» невідомі особи зрізали чотири дерев’яні опори. Внаслідок падіння зазначених опор пошкоджено2400 мдроту повітряної лінії зв’язку.

У цих подіях обійшлось без жертв. Затримки руху поїздів не було. Сума нанесених збитків встановлюється. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження. Фахівцями залізниці проводяться відновлювальні роботи.

Працівники залізниці та транспортної міліції вкотре наголошують – несанкціоноване втручання сторонніх осіб у нормальну роботу залізниці створює небезпеку для життя та здоров’я пасажирів і залізничників.

Пошкодження і викрадення кабелів повітряної лінії зв’язку призводять до перерв оперативно-технологічних видів зв’язку, втрати диспетчерського контролю та управління рухом поїздів. Викрадення верхньої будови колії та стрілочних переводів може призвести до сходження поїздів з рейок. Пошкодження світлофорів та світлових покажчиків спричиняє зіткнення автомобільного транспорту із залізничним.