ОСТАННІ НОВИНИ

У благодійному турі Канадою гурт «С. К.А.Й.» зібрав майже $20 тис. для жертв війни

|

Популярний український рок-гурт «С. К.А.Й.» повернувся в Україну після благодійного туру по великих містах Канади, під час якого зібрав 20 тисяч доларів для жертв бойових дій на сході України. Про це повідомляє прес-служба музичного гурту.

«С. К.А.Й.» побував у таких містах, як Вінніпег, Ванкувер, Саскатун і Торонто. У рамках туру музиканти виконали акустичні версії своїх найвідоміших композицій, а також пісні з четвертого студійного альбому «Край неба» та рок-кавери пiсень «Ой, смереко!», «Берег рiки» та «Україно» Тараса Петриненко.

Хочеться висловити подяку всім організаторам та координаторам Канадського благодійного туру, а також усім, хто приєднався і допоміг нам зібрати кошти для жертв війни.

«Обʼєднавшись всі разом, сумістивши приємне з корисним, ми зробили добру справу. Вдалося зібрати не дуже багато, але якщо цим туром ми змогли врятувати хоча б одне життя, то це вже було не даремно», – зазначив лідер гурту Олег Собчук.

За словами організаторів, благодійної організації O.W.L. Ukrainian Canadian Education Charity, за тур їм вдалося зібрати майже $20,000. Ці кошти будуть спрямовані на благодійні програми: «Кленова Надія для України» (фінансова та психологічна підтримка пораненим бійцям АТО та їх сімʼям) та «Патріот оборони» (Міжнародний гуманітарний медичний проект, який постачає українським солдатам аптечки першої допомоги та адаптованi бойовi pятувальникu).

У чотирьох канадських містах фанати мали змогу насолоджувалися годинами надихаючих пiсень та продемонстрували єдність українців по всьому світу, національну гордiсть та відданість серед усіх верств нашого суспільства, впевненість у кращому майбутньому для України.

Зазначимо, що благодійний тур містами Канади гурт «С. К.А.Й.» розпочав наприкінці лютого та завершив, 4 березня, фінальним концертом у Торонто.

Фото: прес-служби гурту