Пристрасті по-самбірськи: жінка встромила співмешканцю ніж у груди

|

У Самборі під час розпивання спиртних напоїв жінка умисно поранила співмешканця. У вчиненому кримінальному правопорушенні підозрювана зізналася. Згідно статті 121 Кримінального кодексу України, жінці загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомили Львівському порталу у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Самбірського міського відділу міліції, 24 березня, поступило повідомлення від чергової медсестри Самбірської центральної районної лікарні. Жінка повідомила, що до них доставлено 34-річного чоловіка з ножовим пораненням.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що вночі, потерпілий у себе вдома розпивав з 30-річною співмешканкою спиртні напої. Згодом, між ними виникла суперечка під час якої жінка взяла ніж та вдарила ним чоловіка у груди.

«У вчиненому кримінальному правопорушенні підозрювана зізналася. Зараз вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу», – розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.