ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські міліціонери просять громадян здавати підпільні гральні заклади

|

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області пропонує громадянам долучитись до боротьби з гральним бізнесом. 25 та 26 березня 2015 року з 10.00 до 12.00 годин у приміщенні ГУМВС України у Львівській області за адресою: м.Львів, пл. Генерала Григоренка,3, керівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області проведуть особисті прийоми громадян. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Усі бажаючі матимуть можливість повідомити правоохоронців про місця, де, всупереч Закону України «Про заборону зайняття гральним бізнесом», працюють гральні заклади.

Працівники міліції негайно перевірятимуть отриману інформацію щодо місць розташування та діяльності казино, покерних клубів, залів гральних автоматів, інтерактивних клубів, букмекерських контор, інших подібних закладів та вживатимуть заходів реагування.

Результати співпраці з громадянами будуть висвітлені у місцевих засобах масової інформації, а також на офіційному сайті Головного управління МВС України у Львівській області.

Фото: firtka.if.ua