ОСТАННІ НОВИНИ

Путін готується до нової масштабної військової операції – Турчинов

|

Президент Росії Володимир Путін готується до нової масштабної військової операції проти України. Про це під час урочистих заходів з нагоди річниці створення батальйону Національної гвардії ім. Сергія Кульчицького заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов, поінформував Львівський портал прес-центр РНБО.

«Ми розуміємо, що час обмежений, що Путін готується до нової масштабної військової операції. Наше завдання – не втрачаючи ні дня, ні години, зміцнювати нашу армію, Нацгвардії та побудувати потужний рубіж оборони, все кинувши на те, щоб компенсувати ті втрати зброї, техніки, що ми відчули. Це все для того, щоб бути готовими зустріти ворога, щоб бути готовими перемагати», – наголосив О. Турчинов.

Він зазначив, що бойовики не виконують мінські угоди, вогонь не припиняється. «Зараз, згідно з Мінськими домовленостями, діє режим припинення вогню. Але ми бачимо, що вогонь не припиняється. Так, масштаби значно менші, але ми розуміємо, що ворог не зупинився, ворог готується до нової агресії», – наголосив Секретар РНБО, додавши, що про наступну хвилю агресії свідчить й те, що вперше з часу дії Мінських угод бойовики застосували установки залпового вогню.