ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики цілий день гатили по Авдіївці

|

Сьогодні, 20 березня, незаконні збройні формування продовжували обстріли позицій сил АТО. Намагаючись втягнути українські підрозділи у збройне протистояння, всупереч мирним домовленостям, ворог в чергове застосовував озброєння, яке мало бути відведене від лінії розмежування ще на початку березня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.  

Найбільша кількість провокацій спостерігалася на Донецькому напрямку. «Тут фактично весь день тривав обстріл міста Авдіївка. В 10.35, в 16.30 і в 17.05 по цьому населеному пункту злочинці вели вогонь із 122 міліметрової артилерії. В 12.30 по місту били з танку, а в 14.40 із 120 – міліметрових мінометів. Також, російсько-терористичні угруповання вели вогонь з артилерії, мінометів та протитанкових засобів по Опитному, Пісках, Новотроїцькому. Крім того, неподалік селища Опитне українські військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника, яка намагалась проникнути в глиб нашої території. Бій тривав з 7.20 до 14.20 дня», – повідомили в прес-центрі АТО. 

Тричі зі стрілецької зброї злочинці обстрілювали селище Луганське, що на Артемівському напрямку. На Луганщині під обстріли потрапили Станиця Луганська, Сокільники, Кримське.
На Маріупольському напрямку зі 120 – міліметрових мінометів противник завдав ударів в районі селищ Орловське та Чармалик. 

Загалом, з 5 ранку до 19 години ворог 16 разів застосовував міномети і гранатомети, 10 разів стрілецьку зброю і один раз вів вогонь з танку.