ОСТАННІ НОВИНИ

Кремлівські пропагандисти повісили вбивство Нємцова на Парубія

|

Пропагандисти Кремля «знайшли», кому приписати вбивство відомого російського опозиційного політика Бориса Нємцова. Вони звинувачують у вбивстві першого заступника голови ВРУ Андрія Парубія.  «У московських пропагандистів поїхав дах!..  Вчора в «Комсомольской правде», яка претендує на серйозне видання, було опубліковано черговий маразм кремлівської пропаганди. Згідно статті виявляється, що Андрій Парубій був замовником вбивства Бориса Нємцова!!!», – написав у facebook Андрій Парубій, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Вже були неодноразові виступи Чуркіна на найвищому рівні в Асамблеї ООН, де він звинувачував мене у тому, що я найняв снайперів для розстрілу спецназівців на Майдані. Були неодноразові звинувачення в тому, що саме я організував одеські події, а тепер вони випорожнились новим ноу-хау, що виявляється Парубій є замовником вбивства Бориса Нємцова», – обурюється А.Парубій. 

Політик написав, що був знайомий з Борисом Нємцовим давно, з часів Помаранчевої революції. На запрошення їздив на Болотну площу, де пліч-о-пліч стояв з росіянами, які бачать Росію не путінською, а іншою. 

«Ті ж самі люди, які 2 місяці тому кинули мені під ноги бойову гранату в центрі Києва, ті ж самі люди, яким вдалось застрелити Нємцова, ті ж самі люди, які вбили Литвиненка сьогодні намагаються приховати правду за ідіотськими вигадками. «Чим більша брехня, тим більше в неї повірять», – говорив Геббельс. Сьогодні це не спрацює. Весь світ і всі люди в яких є хоч крихта здорового глузду розуміють і знають хто був і є організатором цих вбивств. Це особисто президент Росії Володимир Путін», – написав Андрій Парубій.

Фото: Радіо Свобода