ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують водія, який на автомобілі збив неповнолітню і утік

|

У Стрию неповнолітня дівчина отримала важкі травми, переходячи пішохідний перехід. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

За їхньою інформацією, неповнолітню жительку одного зі сіл Стрийського району збила автівка ввечері 11 березня. Подія сталася неподалік Стрийського коледжу Львівського національного аграрного університету, а саме на пішохідному переході по вулиці Львівській, що у місті Стрий.

Внаслідок автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували у неї закрито черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій лівого стегна. З такими травмами дівчину одразу ж госпіталізували.

«Водій невстановленого автомобіля, який вчинив наїзд на пішохода, залишив місце автопригоди. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченогоч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», – повідомив перший заступник начальника Стрийського міського відділу міліції підполковник міліції Василь Яськів.

Правоохоронці вживають заходи з метою розшуку цього автомобіля та просять зголоситися усіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини даної дорожньо-транспортної пригоди, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія-втікача.