ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні терористи 36 разів обстріляли сили АТО

|

З 6 ранку до 18 години вечора російсько-терористичні угруповання 16 разів застосовували гранатомети та міномети, 20 разів – стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр АТО у соціальні мережі Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«В епіцентрі протистояння і надалі залишається Донецький напрямок. Тут із 120 і 82-міліметрових мінометів та гранатометів противник завдав вогневих ударів по Пісках, Опитному, шахті Дутовка. Крім того, об 11:50 ворог із озброєння БМП обстрілював наших військових в районі Авдіївки.

Також не припиняється активність бандформувань на Маріупольському напрямку поблизу селища Широкине. З різних видів озброєння цей населений пункт був обстріляний 4 рази.

В районі Артемівська противник тричі зі стрілецької зброї вів вогонь по селищу Ленінське, а також застосував автоматичний гранатомет в напрямку Майорська.

Ведучи обстріли позицій сил АТО і мирних населених пунктів, противник не полишає провокативних спроб знову розпалити вогнище війни на Донеччині та Луганщині», – йдеться в повідомленні.

Фото:dailylviv.com