ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`ян запрошують на фоторозповідь про собак оновленого ЛКП «Лев»

|

Львівська міська рада запустила програму відлову, вакцинації та стерилізації безпритульних собак. ЛКП «Лев», яке нещодавно очолив відомий громадський діяч Олег Мацех, ефективно і активно виконує цю задачу. Про це Львівському порталу повідомили зоозахисники.

Більшість з простерилізованих та вакцинованих собак з ЛКП «Лев» відпускаються на волю, у місця, де вони були відловлені. Ці собаки мають у вусі жовту кліпсу, що свідчить про те, що вона неагресивна та безпечна.

«Але дуже не хотілося би відпускати всіх собак на вулицю. Тому зараз діяльність волонтерів скерована на прилаштування собак, тобто пошук господаря і домівки. Для цього проводяться Дні відкритих дверей в ЛКП «Лев», щоб кожен зміг прийти та познайомитись з цими собаками. Вони дуже різні: породисті і не дуже, великі та малі, молоді та в поважному віці, з різним характером та з різною поведінкою. Але до кожної собаки можна знайти підхід та господаря. Тому ми заохочуємо приєднуватися у наші ряди. Для цього запрошують оглянути світлини собак та розповідь про будні і свята нового ЛКП «Лев» з новим гуманним ставленням до собак», – зазначили зоозахисники.

Фото: волонтерів