ОСТАННІ НОВИНИ

До лав львівської міліції шукають сотню нових працівників

|

У Львівській міській міліції шукають 96 працівників рядового та молодшого начальницького складу для доукомплектації блоку міліції громадської безпеки та Батальйону патрульної служби. Це четверта частина від загальної кількості працівників патрульної міліції Львова, пише zaxid.net  

«Одним із найбільш актуальних на сьогодні є некомплект посад рядового та молодшого начальницького складу. Майже чверть посад із тих, що передбачені у штатному розписі – вакантні (з 400 посад – 96 вакантні). Отож, прошу усіх активних та небайдужих молодих людей зголоситись на службу в правоохоронні органи», – написав на своїй сторінці у Facebook начальник міського управління міліції Львова Павло Гарасим.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– вік: від 18 до 25 років;

– освіта: від середньої закінченої до повної вищої;

– придатність до військової служби згідно військового квитка;

– відсутність судимостей у кандидата та його близьких родичів.

Конкурс із відбору працівників патрульної міліції стартує тоді, коли буде щонайменше 200 кандидатів на ці посади.

Зазначимо, що у жовтні минулого року у львівській міліції створили онлайн-сервіс, де можна ознайомитися з вакантними посадами в органах внутрішніх справ та подати заяву на працевлаштування, не виходячи з дому. Утім через певний час таку форму із сайту міліції Львівщини прибрали.

Тому для отримання додаткової інформації щодо умов прийому на службу та оформлення документів у міліції просять звертатись за адресою: м. Львів, вул. Данила Апостола, 11, або за телефоном (067) 946-14-28. 

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *