ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали 58 автівок, які намагалися незаконно завезти товари у зону АТО

|

Впродовж минулої доби співробітники Державної прикордонної служби України затримали 58 транспортних засобів, які перевозили товари без відповідних товаросупровідних документів, із них 33 автомобілі було зупинено під час спроби об`їзду певних дорожніх коридорів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

У суботу в районі населених пунктів Мар`їнка та Костянтинівка прикордонники зупинили 29 вантажних транспортних засобів, які рухалися до тимчасово неконтрольованих територій в об`їзд певних транспортних коридорів. Автомобілі перевозили понад 120 тонн вантажу з продуктами харчування, побутовою хімією, бакалійними виробами та іншими товарами.

«Ще три мікроавтобуси «Газель» із 4,5 тоннами продуктів харчування прикордонники зупинили поблизу населеного пункту Врубівка (Луганська область). Водії транспортних засобів також намагалися ввезти на тимчасово неконтрольовану територію вантаж без відповідних документів», – йдеться у повідомленні.

Під час затримання вантажного автомобіля «МАН» у районі населеного пункту Степове (Донецька область) співробітникам Держприкордонслужби довелося застосувати зброю.

«Для зупинення транспортного засобу, що слідував в об`їзд контрольного поста прикордонний наряд здійснив 10 попереджувальних пострілів угору з автомата Калашникова. А під час огляду автомобіля було знайдено подвійний пакет документів на вантаж», – зазначили прикордонники.

Ще 23 транспортні засоби, які перевозили вантаж насіння соняшнику з невідповідними товаросупровідними документами було зупинено на контрольному пункті в`їзду-виїзду «Курахове». Для з`ясування всіх обставин на місце затримання було викликано співробітників фіскальної служби.

Ілюстрація: ДПСУ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *