ОСТАННІ НОВИНИ

«Зірковий» сирник, «шоколадний» млин та гігантська коробка цукерок - у Львові стартувало Свято Шоколаду

|

Сьогодні, 6 березня, у Львівському палаці мистецтв стартувало найсолодше свято країни – VIII Національне Свято Шоколаду. Співак Павло Табаков та шеф-кухар Citadel Inn Hotel&Resort Євген Сушко презентували з нагоди відкриття святковий сирник. «Зірковим» десертом пригощали усіх охочих, поінформували Львівський портал у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили організатори, протягом трьох днів свята кожен зможе поласувати унікальними десертами у «Майстерні шоколатьє», здійснивши благодійний внесок. Усі кошти буде передано у «Фонд Гарнізонного храму Св. Петра і Павла у Львові» для надання допомоги сім’ям військовослужбовцям у зоні АТО. 

 

Новинками цьогорічного Свята стануть п’ятиметровий шоколадний млин, гігантська дев’ятиметрова шоколадна коробка цукерок, свічки-десерти та частування 30 кілограмовим трюфелем.

«Дитяча шоколадна країна для дітлахів видасться справжнім райським куточком, – зазначила Пані Цукеркова (Тетяна Пилипець). – Тут все зроблено із смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. Крім того кожен маленький гість сам зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів та долучитись до різноманітних майстер-класів та конкурсів.

 

Також на відвідувачів Свята очікує традиційний Шоколадний ярмарок, майстер-класи від професійних шоколатьє та створення шоколадних скульптур для Шоколадного міста. Окрім цього, кожен охочий зможе на Святі власноруч виготовити свою шоколадну свічку у «Львівській свічковій мануфактурі».

 

Детальна програма Національного Свята Шоколаду.

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *