ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові молодик згорів на залізничній цистерні (фото)

|

Транспортні правоохоронці розслідують факт загорання чоловіка на залізничній цистерні. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Сьогодні вранці на станції Клепарів, що у місті Львові сталася надзвичайна подія. О восьмій годині ранку на цистерні з дизельним паливом, яка знаходилась на №31 колії ст. Клепарів виявлено обгорілий труп 27-річного чоловіка, мешканця Херсонської області.

 

Одна із мешканок будинку, розташованого неподалік залізничної станції, помітила, що за вікном щось димить, одразу ж повідомила правоохоронців. Жінка розповіла, що на даній ділянці в складі вантажного поїзда горить цистерна.

Але виявилося, що 27-річний чоловік заліз на цистерну, де і отримав сильний розряд. Диміла не саме цистерна, а тіло молодої людини. Від потужного удару струмом його одяг повністю згорів.

На місце події відразу викликали транспортну міліцію, МНС, «швидку», співробітників залізниці. Причини, чому він поліз на цистерну, з’ясовують транспортні правоохоронці.

Зараз за фактом смертельного травмування проводиться перевірка. Через те, що над шляхами проходять електричні дроти високої напруги, що досягає позначки 27 тисяч вольт, перебуваючи на близькій відстані від них, чоловік отримав удар струмом і згорів живцем.

Нагадаємо, 24 лютого на станції Рівне 18-річний студент коледжу поліз на відбудовчий кран, де з власної необережності зачепив рукавом куртки контактну мережу, внаслідок чого його вразило електрострумом. За словами лікарів, студент отримав опіки 60% тіла, але, на щастя, він вижив.

 

Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *