ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові АТО. Є перші затримані

|

Через теракт, що стався у Харкові, під час якого, за попередніми даними, загинув один міліціонер та один цивільний, а також постраждали п`ять міліціонерів та четверо цивільних громадян, у місті запроваджено найвищий рівень терористичної загрози та розпочато проведення антитерористичної операції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, під час мирної ходи, присвяченій пам`яті загиблих на Майдані, було застосовано керований вибуховий пристрій направленої дії. Зараз СБУ разом із МВС розпочали антитерористичну операцію, «завдяки якій вже затримано чотирьох учасники підриву та вилучено зброю, зокрема, гранатомет».

«Антитерористична операція триває. За інформацією, що має СБУ, група, яка здійснила теракт, проходила навчання у Бєлгороді РФ. Це зайвий раз свідчить про те, що терористична кампанія, що здійснюється в Україні, має одних і тих самих замовників та організаторів, що і агресія на Сході України», – сказав Турчинов.

Ілюстрація: ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *