ОСТАННІ НОВИНИ

Меценат придбав для 3-го батальйону тепловізори та пристрої нічого бачення

|

Підприємець з Буського району придбав для Третього окремого мотопіхотного батальйону (колишній Львівський батальйон територіальної оборони) два тепловізори та один пристрій нічного бачення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.

Як зазначають у прес-службі відомства, цей благодійник вже не вперше допомагає українським воякам – у січні цього року він передав тепловізор цьому ж батальйону. Торік за його рахунок було закуплено теплий одяг, берці, продукти харчування та інші необхідні речі.

«Ці гаджети вже традиційно передають через Львівський обласний військовий комісаріат.

Варто підкреслити, що таке військове приладдя на сьогодні є вкрай необхідними для збереження життя наших бійців. Щоправда, ціна тепловізора досить висока – 2700 євро. Прилад нічного бачення також не дешевий – понад 2000 доларів», – зазначили у військкоматі.

Військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко пообіцяв, що подарована техніка в найкоротші терміни буде доставлена у зону АТО. Адже там вона здатна не лише полегшити виконання бойового завдання, а й врятувати не одне життя.

Фото: Львівського обласного військового комісаріату

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *