ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ Львівщини перейшла на посилений режим роботи

|

У зв’язку з проведеннями на Львівщині заходів із вшанування подвигу учасників Революції гідності га увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області перейшли на посилений режим роботи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі СБУ.

«Сьогодні бійці Збройних сил України, добровольчих батальйонів та правоохоронці виконують в зоні проведення АТО завдання із забезпечення територіальної цілісності та суверенітету України, віддаючи за це свої життя. Обов’язком кожного свідомого громадянина є забезпечення безпеки людей на мирних територіях, де спільники терористів, диверсантів і провокатори намагаються чинити злочини, стабілізувати ситуацію. У цей час, як ніколи потрібно проявляти максимальну пильність у повсякденному житті та зберігати морально-психологічну витримку», – зазначають у відомстві.

Тому, зважаючи на те, що у період з 18 по 22 лютого у Львові та області відбудуться заходи із вшанування подвигу учасників Революції гідності га увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області працюють в посиленому режимі, оскільки масові заходи можуть бути використані спецслужбами агресора для здійснення різного роду провокацій.

«З огляду на це, закликаємо жителів та гостей Львівщини у разі виявлення порушень правопорядку, провокацій під час масових акцій, а також підозрілих осіб, чи предметів повідомляти за номерами телефонів: 298-66-22, 258-83-33. Інформація, яка надійде за цими номерами, обов’язково буде перевірена. За її результатами згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення», – наголошують в прес-центрі СБУ.

 

Фото: www.gazeta.lviv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *