Синютка хоче від держави грошей на освіту, медицину та дороги

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка під час сесії Львівської обласної ради повідомив, що буде лобіювати для Львівщини закладання у державний бюджет на 2015 рік освітніх субвенцій, додаткових коштів на охорону здоров`я та отримання фінансування на реконструкцію рекреаційних доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Ми подали заявку до Кабінету міністрів на збільшення освітньої субвенції на 174 млн грн, так як по деяких районах не вистачає фінансування обласного бюджету і на 74 млн на субвенцію охорони здоров`я в області, не враховуючи гемодіалізу. Народні депутати від Львівщини включилися у цей процес, аби переконати міністерство освіти профінансувати ці субвенції, – зазначив Олег Синютка.

Також він додав, що у Верховній Раді вже зібрано 76 підписів народних депутатів щодо включення Західного регіону – Чернівецької, Івано-Франківської і Львівської областей отримати додаткові кошти на ремонт рекреаційних доріг.

“Мова йде про дороги у напрямку міста Турки, Славська і спільне фінансування з Івано-Франківською областю дороги на Буковель”, – уточнив голова ОДА.

Очільник області наголосив, що у цих трьох галузях ЛОДА продовжуватиме лобіювання отримання додаткових асигнувань.

Фото: gk-press.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *