ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова у зону АТО виїхав зведений загін працівників ДСБЕЗ (фото)

|

На схід держави вирушив добровольчий зведений загін з числа працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини з Городка, Золочева, Самбора, Яворова та Львова. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

 

Усі бійці пройшли спеціальний вишкіл на військовому полігоні в Яворівському районі, аби бути підготовленими до виконання бойових завдань, у польових умовах – спеціальну медичну та фізичну підготовку, також тренувались вправно влучати у ціль з різних видів стрілецької зброї.

 

 Специфіка завдань правоохоронців на сході обумовлює несення служби у повному бойовому екіпіруванні та зі спецзасобами.

 

«Головне завдання нашої служби – протидія економічній злочинності, однак, у сьогоднішніх непростих для держави умовах усі добровольці готові стояти на захисті її інтересів у зоні антитерористичної операції», – розповів оперуповноважений сектору ДСБЕЗ Франківського райвідділу м.Львова майор міліції Ростислав Спішняк.

 

Перед тим, як вирушити у дорогу, правоохоронці схилились у щирій молитві. Вони відвідали собор Святого Юра, аби вклонитися одній із найвизначніших християнських реліквій – Нерукотворному образові Ісуса Христа. 

Фото: ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *