ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи ігнорують Мінські угоди, планують захопити Дебальцеве – штаб

|

Попри Мінські домовленості незаконні збройні формування продовжують відкривати вести вогонь по силах антитерористичної операції, застосовуючи усі типи озброєння. З оперативних джерел стало відомо, що бойовики планують захопити Дебальцеве зі сторони населених пунктів Горлівка та Вуглегірськ.

Про це сьогодні ввечері повідомили у штабі АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

«Бойовики отримали завдання спровокувати українських військових та зірвати мирні домовленості. Для цього злочинці застосовують фактично усі види зброї», – кажуть в штабі

Найбільша інтенсивність обстрілів спостерігається на Дебальцівському напрямку. Дещо зменшили активність терористи поблизу Донецька та Луганська.  Проте і там тривають обстріли позицій української армії.

Крім того,  терористи цілеспрямовано ведуть вогонь по містах і селищах, де немає позицій сил АТО. Зокрема, 08:25 та в 15:10 терористи з мінометів обстріляли Донецьк. Також, в 00:15 населений пункт Попасна зазнав ворожих ударів із реактивних систем залпового вогню «Град».

Загалом, протягом дня незаконні збройні формування понад 60 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

«Ця хронологія підтверджує, що ворог не дотримується мирних зобов’язань, і з кожним днем намагається захопити якогомога більше наших територій», – вважають у штабі АТО. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *