ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики грубо порушують мир, пробують навіть наступати – Тимчук

|

Російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати умови Мінських домовленостей щодо припинення вогню. Про це за підсумками сьогоднішнього дня заявив народний депутат, керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

За даними військового експерта, терористи, російські найманці і військовослужбовці РФ ведуть обстріли позицій українських військ і цивільних об`єктів фактично з усіх видів озброєнь – стрілецької, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню. Пробують навіть атакувати.  

Найбільш активно, за даними Д.Тимчка, противник веде обстріл на Дебальцівському напрямку. Зокрема, з 00.00 до 15 години дня на цьому напрямку зафіксовано 42 обстріли: з мінометів, стрілецької зброї, гранатометів, зі ствольної артилерії, з танків  та з РСЗВ.

«Крім того, на Дебальцевському напрямку за цей період часу противник здійснив 4 спроби наступу, атакувавши позиції українських військ в районі н.п. Чорнухіне», – наголосив Д.Тимчук.

Менш напружена ситуація на Донецькому і Луганському напрямках, хоча і там бойовики грубо порушують режим припинення вогню.

На Маріупольському напрямку зафіксовано активне проведення противником повітряної розвідки. У районі н.п.Саханка зафіксований вогонь з танків російсько-терористичних військ.

Фото: uacrisis.org 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *