ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери з Народної Самооборони передали на полігон ліки і спальники

|

Волонтери ГФ «Народна самооборона Львівщини» передали для військових котрі проходять навчання на Яворівському полігоні 500 спальників, 150 пакетів  з медикаментами вартістю понад 34 тис грн і окремо зібрані ліки на сім стаціонарних медпунктів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі самооборони.

Як зазначають самі представники волонтерського руху, їхні зусилля по допомозі військовим зазвичай скеровані на передову. Проте ситуація на полігоні у Старичах, де понад 5 тис  майбутніх Героїв чекають відправки на Схід також потребувала оперативного реагування.

Враховуючи ситуацію з погодою й було вирішено взятися усіма силами за проект «Лікуємо солдата!». Вчора на  Яворівський полігон активісти Самооборони доставили  ще й індивідуальні аптечки для кожного із 150 наметів. Протизастудні, противірусні препарати, необхідні засоби від кашлю чи нежиті – це перша необхідна допомога нашим солдатам.

Волонтери висловлюють подяку ТЦ «Роксолана», медикам Львівщини за те, що вони долучитися до цієї акції. 500 спальників , 150 пакетів з медикаментами 7 комплектів ліків на усі медпункти розгорнуті в Старичах, зібрані смаколики і три телевізори – такий підсумок вчорашньої поїздки на полігон.

Вже у п`ятницю волонтери самооборонівці планують завезти на полігон періодику, котру, як вони подіваються пожертвують львівські редакції друкованих медіа.

Реквізити для пожертв: Картковий рахунок: Сергій Дзядик (заступник керівника ГФ “Народна Самооборона”) Приватбанк 5168 7420 6584 4957

Рахунок для юросіб : ЗГРУ ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 325321, ЄДРПОУ: 39122180; Р/Р 26001053824710; Призначення платежу: «Добровільна пожертва»; Отримувач платежу: Орган самоорганізації населення Громадське формування з охорони громадського порядку в місті Львові «Народна Самооборона».

Щодо готівкових та інших пожертвувань контактна особа Ірина Яремко (067-670-89-96).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *