ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра до Львова приїде Ольга Богомолець

|

Завтра Львівбочим візитом відвідає народний депутат, радник Президента та громадський діяч Ольга Богомолець. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі нардепа.

Перебуваючи на Львівщині державний та громадський діяч Ольга Богомолець презентує громаді і концепцію майбутньої Військово-медичної доктрини, що буде винесена на розгляд парламенту найближчим часом. В рамках доктрини, зокрема, у всі медичні навчальні заклади будуть повернуті військові кафедри, всі лікарі країни стануть військовозобов’язаними, а кожна лікарня країни в будь-який момент буде здатна перетворитися на військовий госпіталь.

«Найважливішим завданням для мене, як народного депутата та просто людини, на сьогодні, є збереження життя кожного громадянина України, в незалежності від того, цивільна це особа чи військовослужбовець. В результаті військових дій чи терактів отримують травми та гинуть не лише військові. І тому ми розробили таку систему, що захистить кожного», – розповідає Ольга Богомолець.

Також голова парламентського Комітету з питань охорони здоров’я провідає поранених бійців, що знаходяться на реабілітації у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Щоб дізнатися про проблеми медиків на місцях Ольга Богомолець запланувала спілкування з трудовими колективами лікувальних закладів міста – Львівського обласного клінічного перинатального центру та  Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні.  Ольга Богомолець також планує ознайомитися як тривають роботи на Львівському обласному реабілітаційному центрі. 

Фото:  www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *