ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця відкрила продаж електронних квитків ще на п`ять поїздів

|

Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які можна придбати електронний квиток. Так, 6 та 8 лютого такі квитки стануть доступні ще на 5 поїздів, які почали нещодавно курсувати або яким було змінено маршрут прямування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Зокрема, з 6 лютого буде відкрито продаж електронних квитків на наступні поїзди: № 583/584 Київ – Бердянськ – Київ, № 125/126 Київ – Костянтинівка – Київ, № 531/532 Київ – Лисичанськ – Київ, № 205/206 Харків – Артемівськ-2 – Харків. А з 8 лютого – ще на поїзд № 223/224 Харків – Костянтинівка –Харків.

Придбавши на зазначені поїзди квитки через Інтернет, пасажири можуть їх самостійно роздрукувати та йти на посадку до поїзда.

Електронні квитки також мають статус розрахункового документа (фіскального чека). Електронний квиток, оформлений через Інтернет, практично неможливо втратити – його можна роздрукувати необмежену кількість разів з листа, який приходить на електронну пошту клієнта.

Нагадаємо, що наразі через мережу Інтернет пасажири можуть придбати електронні квитки на всі поїзди внутрішнього сполучення, крім регіональних та додаткових поїздів.

Придбати електронні квитки на всі поїзди категорії Інтерсіті+ пасажири можуть через офіційну онлайн-систему Укрзалізниці booking.uz.gov.ua.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *