ОСТАННІ НОВИНИ

Нову пісню гурт «АнтитілА» присвятив Україні та її захисникам

|

Представлено нове відео від українського гурту «АнтитілА» на пісню «Завжди моя», інформує кореспондент Львівського порталу.

За втілення ідеї відео у життя відповідав відомий український режисер Кадім Тарасов.

Кліп «Завжди моя» є присвятою Україні та її захисникам.
Музиканти гурту «АнтитілА» виступили у ролі метафоричних героїв, які уособили в собі міць українського духу та незламність українського народу у боротьбі за власну свободу та незалежність.

«Кліп про любов. До коханої, до Батьківщини, про любов до правди і про те, що кожен з нас має силу відстоювати своє право на світле життя. У кліпі показана наша спільна боротьба. Дивитися усім. І не здаватися!», – наголосив Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА.

Кадім Тарасов, режисер розповів: «Почалося все з того, що хлопці дали мені послухати пісню. Вона мені, як-то кажуть, «зайшла» відразу, я постійно її переслуховував. Хотілося б зауважити, що я сам родом зі Слов’янська. І вся ситуація на Сході нашої країни, мною сприймається дуже болісно. Тож, я одразу зрозумів, що хочу зняти сильне відео, в якому міг би символічно відобразити все, що відбувається в Україні. В процесі зйомок музиканти «Антитіл» розкрили свої акторські здібності. Я впевнений, що ми зробили дуже якісну, та потрібну роботу».

Відео: АНТИТІЛА
На фото стоп-кадр із відео 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *